Ma numesc Andreea Dinu, lucrez ca antrenor personal, instructor de fitness si aerobic si predau clase de ABT, Step Aerobic, Pilates si Combat, pe care le putem practica in sistem personal training (1-1).

Am descoperit beneficiile activitatii fizice de mic copil, cand am inceput sa practic gimnastica ritmica. Dupa 2 ani de gimnastica ritmica, au urmat alti 5 de dans sportiv, perioada in care am inteles cat de important este sportul in viata oricaruia dintre noi, deoarece ne ajuta sa ne dezvoltam armonios, fiind garantul sanatatii fizice si mentale.

Din acest motiv, am ales sa le insuflu si celor mici dragostea pentru sport, drept pentru care am inceput sa predau diferite clase pentru copii: cu specific de dans, aerobic sau intretinere corporala. Am pornit de la premisa ca abilitatile se dezvolta cel mai bine in copilarie, de aceea este esential sa ne educam copiii sa pretuiasca inca de mici orice forma de activitate fizica.

De asemenea, cred cu tarie ca puterea de a ne schimba se gaseste in fiecare dintre noi. Atat sanatatea fizica si mentala, cat si o forma fizica excelenta pot fi obtinute doar prin mentinerea unui echilibru intre o dieta sanatoasa, un antrenament eficient si o gandire pozitiva.

Nu suntem niciodata prea batrani pentru a aduce modificari in viata noastra, dar este mult mai usor atunci cand avem langa noi oameni cu experienta, de incredere si deschisi, care sa ne ofere sprijin si cele mai bune sfaturi. De aceea am ales sa devin personal trainer, pentru a raspunde nevoilor tale, pentru a-ti putea oferi un program de antrenament care sa se plieze pe necesitatile organismului tau si pe conditia ta fizica, pentru a te motiva si sustine, pentru a te ghida si pentru a-ti fi exemplu.

Antrenamentele personale sunt mai eficiente si mult mai placute decat cele traditionale, efectuate alaturi de alte persoane la sala. Ai libertatea de a alege locul de desfasurare a antrenamentelor 1-1: in aer liber, la sala de fitness sau de aerobic la domiciliu.

 

Experienta mea de instructor este dovedita de o serie de atestate in domeniu:

  • Atestat aerobic - fitness, modulul Pilates, predat de Georgeta Vladutu (formator C.N.F.P.A.);
  • Workshop Step - Aerobic.
  • The International Pilates,Aerobic & Functional Training Convention of Romania
  • Certificare de baza BOSU si sistemul complet de antrenament by Daniel Gonzales
  • Conventia Internationala de Fitness a 3-a editie
  • Curs calificare instructor aerobic-fitness recunoscut international